HOGYAN LESZ ÖNNEK EGYEDI FOCITORNÁJA?

Ötletek egyedi, promóciós focitornára

Adja meg termékének és szolgáltatásának promotálandó tulajdonságait, és mi arra igazítjuk a rendezvényt! Néhány ötlet az egyedi promócióhoz, amivel garantáltan elhúzhat a konkurencia mellett.

Újdonságot, most bevezetendő szolgáltatást szeretne vásárlóközönsége figyelmébe ajánlani?

Erre magát a műfüves mobil focipályát tudjuk ajánlani, hiszen ez a sport is forradalmian új és Magyarszágon most debütál.

Kitartást, hosszantartó hatást, non-stop nyitvatartást reklámozna?

Megszervezzük 24 órás focitorna sorozatát vagy maratoni mérkőzéseit, ahol 24, 48 vagy akár 72 órán keresztül játszanak a csapatok egymás ellen.

Megtakarítást, spórolást, költségcsökkentést hirdetne?

A rendezvény kapcsán hirdetjük a hagyományosnál kisebb pályaméretet, a kicsi, de ugyanakkor hatékony csapatlétszámot vagy az időspórolást a rövidített játékidőkkel.

Nincs kültéri helyszíne, egy bevásárlóközpont tetején szeretne rendezvényt tartani?

Megszervezzük - akár a helyszín adottságai alapján egyedi pályamérettel és szabályokkal - épületen belül focitornáit.

Az egyedi tornákhoz egyedi ügyességi játékok is párosulnak. Igény esetén egyediesítjük meglévő játékainkat vagy újakat ötletelünk a promóció témája alapján. A megvalósítási ötletek természetesen csak cége célkitűzéseinek ismeretében lehetnek teljesek.


Ötletek felejthetetlen, céges focitornára

Adja meg céges rendezvényének célját és annak alapján dolgozzuk ki egyedi rendezvényét! Nem csak ötletet, hanem 100% megvalósítást adunk, önnek nincs vele dolga, tőlünk mindent tálcán kap. Néhány ötlet a céges focitornákhoz:

Szervezzünk házi focibajnokságot!

Megszervezzük munkatársainak városonként, megyénként vagy régiónként a sorozat selejtező fordulóit, majd a selejtező legjobb csapatainak - a cég székhelyén - a sorozat döntőjét. Ezzel akár - hagyományteremtő szándékkal - évente megrendezhető tornasorozat is életre hívható.

Gyerünk a főtérre!

Felvesszük a kapcsolatot a megjelölt helyszínek önkormányzataival, és a település forgalmas helyeire szervezzük a tornát. Így a céges nap akár élő reklámfelületté is válhat, mely image és értékesítés növelő hatással bírhat.

Csapatépítés kicsit másképp.

Szakértőink segítségével egyedi szabályokkal vagy feladatokkal fűszerezzük a tornákat, ahol a legfontosabb cél a csapategység.

Nem csak munkatársaknak.

Hívja meg legnagyobb vásárlóit és beszállítóit is a tornákra, használja fel a rendezvényeket az üzleti kapcsolatok ápolására.

Szurkoljunk a gyerekeknek!

Munkatársai nem sportosak vagy épp nem fociban jeleskednek? A tornasorozatot a munkatársak gyerekeinek szervezzük, ahol a szülők a szurkolás mellett szórakoztató kísérőprogramokon vehetnek részt.

Minden, ami foci.

A tornák köré a labdarúgás témájával rendezvényt szervezünk, ahol minden a fociról szól.

Focizzunk a raktárban, parkolóban vagy az irodaház tetején!

Megszervezzük beltéri vagy különleges helyszíni focitornáját, ahol egyedi pályamérettel és szabályokkal illeszkedünk a hely adottságaihoz.

Foci és buli, 2 az 1-ben.

A tornákat éjszaka, kivilágított pályán rendezzük, így a kellemes hőmérséklet mellett lehetőség van hangulatos nyári partikat tartani a munkatársaknak.

Az egyedi tornákhoz egyedi ügyességi játékok is párosulnak. Igény esetén egyediesítjük meglévő játékainkat vagy újakat ötletelünk a promóció témája alapján. A megvalósítási ötletek akár egymással kombinálhatók, akár további ötletekkel kiegészítők, de természetesen csak cége célkitűzéseinek ismeretében lehetnek teljesek.