MILYEN PÁLYÁN TÖRTÉNIK A JÁTÉK?

A pálya tervezésénél törekedtünk arra, hogy a pálya könnyedén alkalmazkodjon a lehető legkülönbözőbb méretű és felületű helyszínekhez, ugyanakkor a rajta történő játék biztonságos és kényelmes legyen.

Praktikus méret

A műfüves mobil focipálya játékterének hasznos alapterülete 10 m x 14 m, a befoglaló mérete 12 m x 16 m x 3 m.Egyszerű telepítés

A mobilrendszerű szerkezet lehetőséget ad, hogy egy pálya akár 2 óra alatt felépüljön vagy akár 1 óra alatt lebontásra kerüljön bármilyen talajon.

Stabil szerkezet

A 40 mm vastagságú szendvicsszerkezetű palánkok és a merevítő rendszer stabil keretet ad a legdinamikusabb játék mellett is.

Biztonságos borítás

A pálya játékterét egy 18 mm vastag gumiőrleményes lap és egy 15 mm vastag speciális műfű borítja. A játéktér nagy esési energiát elnyelő tulajdonságának köszönhetően minimálisra csökken az esésből adódó sérülések kialakulásának esélye. A szerkezet vízáteresztő képessége miatt eső alatt és után sem marad vizes a talaj, így nem lesz csúszósabb a játéktér.Kényelmi funkciók

A játéktér dupla rétegű borítása szélsőséges hideg és meleg talajon is kitűnően szigetel. A palánk felett kifeszített 2 m-es védőháló megakadályozza a labdák utáni állandó szaladgálást, ugyanakkor minimálisra csökkenti a pálya környezetében okozható károk mértékét.

Kiemelt környezetvédelem

A pálya 60%-a újrahasznosított anyagból és a 100%-a újrahasznosítható anyagokból készült.