HOGYAN ZAJLIK A JÁTÉK?

A műfüves mobil focipályán zajló tornák egyszerre jelentik a dinamikus játékot, a látványos megoldásokat, valamint a sportszerű versenyzést.

Fair-play mindenek felett

Nincs játékvezető, a szabálytalanságokat a csapatok maguk jelzik, csak a vitás esetekben dönt a pályafelügyelő. Ez egyrészt sportszerű mérkőzéseket eredményez, másrészt 45%-kal csökkenti a szabálytalanságok számát, így folyamatosabb játékra ad lehetőséget.

Kis létszámú csapatok

Az alap játékhoz szükséges 2+1 fős csapatlétszám lehetőséget biztosít azon amatőr focisták, baráti társaságok indulásának is, akik nem tudnak 6-7 főt kiállítani egy-egy tornára.

Létszámfüggő játéklehetőség

Nincs a csapatoknak kapusa? A játékosok szeretnék kisebb létszámban is megmérettetni magukat? Variálható szabályrendszerünk tehát lehetőséget biztosít 1-1, 2-2 és 3-3 fő elleni játéknak is.

Modern játékstílus

Az eredményes játékhoz nélkülözhetetlen a gyors helyzetfelismerés, a kis helyen történő, rövidpasszos játék, azaz a modern foci legfőbb elemei.

Láthatatlan csapattárs

A palánk, mint állandó csapattárs megszámlálhatatlan lehetőséggel bővítheti a játékvariációk számát.

Támadó foci előnyben

A palánkfoci támogatja a támadó játékot, ugyanis a speciális szabályok miatt a kapus csak a kapusterületen mozoghat, így nem tud besegíteni a mezőny védőmunkájába.