MITŐL LESZ KULCSRAKÉSZ A MEGOLDÁS?

Ön megrendeli, a többit pedig ránk bízhatja! A szervezési díj és szállítási díj magában foglalja az alábbi szolgáltatások teljeskörű kivitelezését mindenféle többletköltség nélkül!

Ötletelés
Kreatív csapatunk cége promotálandó terméke és szolgáltatása alapján megtervezi a rendezvénysorozat minden részletét. Legyen szó egyedi rendezési módról, különleges dekorációról vagy speciális játékokról.
Szakmai anyagok
A csapatszervezéshez díjmentes, arculatosítható tartalmakat (szabályok, nevezési lap, játékleírások, stb.) biztosítunk, melyek megkönnyítik a promóciós anyagok szakmai részének kialakítását.
Csapatszervezés
Folyamatosan bővülő adatbázisunk segítségével hozzájárulunk, hogy rendezvényéről a célközönség tudomást szerezzen, ezzel is növelve az induló csapatok és nézők számát.
Logisztika
Szállító járműveink pontosan és költséghatékonyan szállítják a pályákat az ország bármely pontjára.
Telepítés-bontás
Összeszokott csapatunk néhány óra leforgása alatt telepítik és bontják a rendezvényeszközöket, legyen szó parkolóról, sétálóutcáról vagy bevásárlóközpontról.
Lebonyolítás
Tapasztalt animátoraink a megbízó igényeit mindig szem előtt tartva, problémamentesen bonyolítják le az rendezvényeket legyen szó a fociról, a közönségszórakoztató játékokról vagy épp a kísérőprogramokról.
Helyszíni promóció szervezés
Segítségünkkel cégének nem kell külön ügynökséget megbízni a helyszíni promócióhoz, hiszen mi már pontosan ismerjük céljait, így a legalkalmasabb segítőket tudjuk megszervezni ennek eléréséhez.
Utómunkálatok
Tapasztalatgyűjtés, adatösszesítés, kiértékelés. Azon feladatok melyekért megrendeli tőlünk a rendezvénysorozatot. Az önök által előre megadott szempontok alapján nyújtjuk át a szükséges információkat.

Palánkfoci pálya